ROTTING ADVIES
deskundig - betrouwbaar - betaalbaar


Hoe werken wij

Waar mogelijk maken wij gebruik van automatisering en wij communiceren bij voorkeur via e-mail en telefoon. Voor persoonlijk contact kunt u ons altijd een bezoek brengen in Julianadorp (graag wel eerst even een afspraak maken), maar het is onze ervaring dat de telefoon vrijwel altijd efficiënter is.

Voor een vlotte afhandeling van uw aangiften melden wij u aan voor de VIA machtiging van de belastingdienst, u ontvangt dan jaarlijks een brief van de belastingdienst met een drietal codes die u weer naar ons stuurt. Ook melden wij al onze relaties ieder jaar aan bij de uitstelregeling voor belastingconsulenten waardoor het niet nodig is om aangiften IB overhaast op te stellen en in te dienen.

De administratie voor ondernemers voeren wij op basis van per e-mail in te sturen bestanden met bankmutaties of een directe koppeling tussen onze software en de bank van de klant, over de verdere verwerking hoeft u zich dan geen zorgen te maken. Uiteraard ondersteunen wij nieuwe relaties uitgebreid bij het opstarten van onze systematiek.